Tak for den store opbakning til foredragene i foråret. Vi glæder os til at vise jer efterårets program, som vil være at finde her på siden inden vi går på sommerferie.

Med foredragsserien Offentlige foredrag i Naturvidenskab har du mulighed for at komme tættere på de nyeste opdagelser og erkendelser inden for naturvidenskab. Engagerede forelæsere holder foredrag om alle grene af naturvidenskaben, og du kan komme med. Niveauet er højt, og du vil blive udfordret, men du kan få udbytte af alle foredrag uanset dine faglige forudsætninger. Der er fri entré til alle semesterets foredrag. Foredragene bliver ikke offentlig tilgængelig på nettet efterfølgende.

Foredragene livestreames fra Søauditorierne, Aarhus Universitet til biografer, biblioteker, folkeuniversiteter, kulturhuse, foreninger, forsamlingshuse, gymnasier og skoler mv. i en lang række byer i Danmark og udlandet. Foredragsholderne er fysisk til stede i følgende byer: FoulumVejle og Aarhus (Søauditorierne).

Foredragsserien arrangeres af Science and Technology, Aarhus Universitet og udbydes i samarbejde med værter i en række byer og Carlsbergfondet.


Vil du også være vært for livestreaming?

Hvis du også er interesseret i at være vært for at livestreame foredragene fra Søauditorierne i Aarhus direkte til medborgerne i dit lokalområde – fx i dit forsamlingshus, kulturhus, bibliotek, folkeuniversitet, din biograf, skole, højskole eller andet – så kontakt os for at høre om mulighederne.       

Udover de byer som ses ovenfor i fanen ’Sted’, livestreames foredragene også til en række skoler og gymnasier hvor foredragene er en del af klassernes undervisning. Hvis du er lærer, så kontakt os for muligheden.